Народът на Северна Корея осъди американския президент Доналд Тръмп на смърт.

...
Народът на Северна Корея осъди американския президент Доналд Тръмп на смърт.
Коментари Харесай

Народът на Северна Корея осъди Доналд Тръмп на смърт

Народът на Северна Корея  осъди американския президент Доналд Тръмп на гибел.

Това написа в публицистичен материал държавен вестник на КНДР, представен от вестник " Индипендънт " и news.bg. 

В публикацията на вестник " Родон Синмун " на ръководещата партия се отбелязва, че американският президент е обидил страната като я е нарекъл " жестока тирания "  по време на обиколката си в Азия.

Вестникът предлага, че затова си нарушение Тръмп би трябвало да бъде погубен.

" Най-тежкото закононарушение, за което той в никакъв случай не може да бъде опрощение, е, че той се осмели злобно да нарани достолепието на висшия водач ", добавя изданието.

" Той би трябвало да е наясно, че е наказан на гибел от корейския народ за непоносимо закононарушение ", разяснява " Родон Синмун ".

Според вестника Тръмп е страхливец, защото анулира решението си да посети границата с КНДР поради неприятно метеорологично време. Но изданието разяснява, че президентът " просто беше прекомерно изплашен да се изправи пред свирепите очи на нашите бойци ", осведоми организация Агенция Франс Прес, която първи заяви за материала.

По време на обиколката в Азия Тръмп попита в " Туитър ": " Защо Ким Чен-ун ме наскърбява, наричайки ме " остарял ", откакто аз в никакъв случай няма да му кажа, че е " невисок и пълен ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР